Cabinetul oftalmologic Optica Dr. Pîrgă își reia activitatea luni, 18 mai

După o perioadă în care, pe fondul pandemiei COVID-19, pagina noastră de Facebook a fost clinica ta virtuală de oftalmologie, la care ai apelat de atâtea ori cu încredere, cabinetul oftalmologic Optica Dr. Pîrgă își reia activitatea luni, 18 mai. Pentru a proteja sănătatea tuturor, dar și pentru a asigura confortul pacienților și al echipei medicale, optica noastră a dispus mai multe măsuri de prevenire și limitare a răspândirii noului coronavirus.

Optica Dr. Pîrgă își reia activitatea – Măsuri anti-COVID-19

Este inutil să îți mai spunem că toate spațiile și dispozitivele medicale folosite în optica noastră din Slobozia sunt dezinfectate temeinic și frecvent. E regulă de aur de dinainte de pandemia COVID-19. Extrem de important e, însă, faptul că, pentru a proteja sănătatea pacienților și a echipei medicale, am conceput un set de reguli, care, în această perioadă, trebuie respectate cu strictețe. Citește-le cu atenție, conștientizează-le și, dacă ai o afecțiune oftalmologică, vizitează-ne.

  • Consultația oftalmologică se face exclusiv pe bază de programare.
  • Triajul epidemiologic va fi realizat prin telefon, în momentul în care te programezi pentru un control oftalmologic. La intrarea în clinică, fiecare pacient va completa și semna o declarație pe proprie răspundere.
  • Pacienții care prezintă dificultăți respiratorii, tuse sau febră și/sau pacienții care au intrat în contact cu persoane infectate cu COVID-19 vor fi reprogramați peste 14 zile, fiind îndrumați către autoritățile competente.
  • Accesul în optica noastră este permis doar persoanelor echipate cu mască de protecție și, acolo unde e cazul, doar după îndepărtarea mănușilor de protecție.
  • Accesul cu însoțitor este permis doar în cazul consultațiilor oftalmologice pentru copii sau, după caz, pentru adulții care necesită asistență. Însoțitorii vor fi supuși tuturor procedurilor enunțate și vor fi obligați să respecte aceleași reguli.
  • În mod normal, copiii care ajung la optica noastră se bucură de jucăriile pe care le punem noi la dispoziție. În acest context, însă, îți recomandăm să aduci o jucărie de acasă, dacă știi că cel mic se plictisește repede.
  • Personalul opticii va măsura temperatura tuturor persoanelor și, în funcție de rezultate, va oferi instrucțiuni clare pentru pașii următori.
  • Igiena consistentă a mâinilor este obligatorie atât la intrare, cât și la ieșire. Optica Dr. Pîrgă pune la dispoziția pacienților atât dezinfectanți eficienți, pentru uzul medical, cât și apă și săpun.
  • Nu atinge cu mâinile suprafețe din interiorul clinicii. Dacă, totuși, atingi anumite suprafețe, igiena consistentă și imediată a mâinilor e obligatorie. Folosește doar dezinfectanții pe care ți-i punem la dispoziție.
  • Este obligatorie păstrarea unei distanțe minime de 1,5 metri față de ceilalți pacienți programați pentru o investigație oftalomologică, dar și față de echipa medicală.
  • Serviciul de consiliere personalizată în alegerea ramelor va fi adaptat situației, fără a suferi modificări majore. Vom stabili împreună, în cele mai mici detalii, cum vor arăta noii tăi ochelari. În plus, ținem legătura și online sau prin telefon.
  • În optică, ramele pentru ochelari sunt igienizate permanent. Te rugăm, nu atinge ramele expuse, ci, mai degrabă, spune-le specialiștilor noștri ce rame vrei să probezi.
  • Ridicarea ochelarilor realizați și serviciile de reparație și întreținere a ochelarilor se vor face doar cu o programare prealabilă.
  • Timpul petrecut în cabinetul oftalmologic Optica Dr. Pîrgă va fi eficientizat, pentru a evita aglomerarea și pentru a proteja sănătatea tuturor. Te rugăm să respecți toate măsurile enunțate, precum și indicațiile echipei noastre.

În această perioadă, și nu numai, e important să fim responsabili față de noi înșine și față de cei din jurul nostru. Doar așa ne putem aduce contribuția în lupta împotriva noului coronavirus. Sănătatea noastră, a tuturor, depinde de fiecare dintre noi. În acest sens, Optica Dr. Pîrgă își rezervă dreptul de a refuza accesul și consultația persoanelor suspecte de infecție cu noul coronavirus, acestea urmând a fi îndrumate către autoritățile competente.

Optica Dr. Pîrgă – Vezi altceva!

Distribuie articolul  
Cabinetul oftalmologic Optica Dr. Pîrgă își reia activitatea luni, 18 mai