Cabinet oftalmologic Optica Dr Pirga Slobozia - Oferta speciala - Lentile progresive Varilux de la Essilor, 1+1 gratis

Ți-am spus de la bun început că te vom ține la curent cu ofertele speciale pe care cabinetul oftalmologic Optica Dr. Pîrgă, din Slobozia, le propune constant – în regim propriu și/sau alături de partenerii Opticii noastre, nu? Astfel, prima dintre promoțiile pregătite pentru perioada următoare ți-a adus, la Optica noastră din Slobozia, un cadou special: o pereche de lentile Essilor. Cum intri în posesia lor?

Cumperi o pereche de lentile progresive Varilux și primești două

Simplu, Essilor – liderul mondial în domeniul lentilelor de ochelari -, le oferă purtătorilor de ochelari posibilitatea de a se bucura de două perechi de lentile progresive Varilux la prețul uneia singure. Cu alte cuvinte, promoția, valabilă și la cabinetul oftalmologic Optica Dr. Pîrgă, din Slobozia, îți oferă cadou o pereche de lentile progresive Varilux pentru fiecare pereche achiziționată. Pe scurt, 1+1 gratis, în limita stocului disponibil.

Lentilele participante la această promoție sunt lentilele incolore, lentilele fotocromatice Transitions, lentilele de soare Xperio și Sun și lentilele adaptate lucrului la calculator. Practic, lentilele Essilor care îți pot proteja ochii indiferent de context, fie că lucrezi sau te bucuri de soare, ca pieton sau șofer, fie că folosești, acasă sau la serviciu, un dispozitiv electronic. Promoția este valabilă până în data de 31 mai.

De ce lentile progresive pentru ochelari?

Corectând trei vicii de refracție, prin creșterea progresivă a dioptriei – aproape, intermediar, distanță -, lentilele progresive elimină disconfortul și oboseala oculară, permit focalizarea rapidă, oferă o percepție excelentă a spațiului, dar și o acomodare ușoară și rapidă. În plus, lentilele progresive, disponibile și la Optica noastră din Slobozia, pot fi montate cu ușurință pe orice tip de rame pentru ochelari.

Programează o consultație la cabinetul oftalmologic Optica Dr. Pîrgă și, cu ajutorul specialiștilor noștri, alege lentilele progresive Varilux ideale pentru ochii tăi. Apoi, bucură-te de promoția Essilor, valabilă și în Optica noastră din Slobozia, și alege-ți lentilele pe care vrei să le primești cadou de la Essilor și Optica Dr. Pîrgă. Consultațiile oftalmologice pot fi programate și pe pagina noastră de Facebook.

Optica Dr. Pîrgă – Vezi altceva!

 

 

Distribuie articolul  
Ofertă specială Optica Dr. Pîrgă – Lentile progresive Varilux de la Essilor, 1+1 gratis