Povestea noastră începe în 2011, an în care, știind că tu vrei să vezi altceva, am pus bazele unuia dintre cele mai moderne cabinete de oftalmologie din România. De la bun început, am ales să colaborăm doar cu distribuitori autorizați și să avem alături, ca parteneri, unele dintre cele mai importante entități din domeniul opticii. Portofoliul nostru, unul în continuă dezvoltare, vorbește de la sine în acest sens.

În ceea ce privește lentilele aeriene, printre partenerii noștri se numără Essilor, Interoptik și Rodenstock. La capitolul lentile de contact, Optica noastră din Slobozia se bucură de un portofoliu din care nu lipsesc nume precum Bausch+Lomb, CooperVision sau Alcon. Essilor se regăsește în portofoliul de parteneri ai Opticii noastre și atunci când vine vorba de aparatura de ultimă generație folosită de Optica Dr. Pîrgă.

În domeniul ramelor pentru ochelari, cabinetul oftalmologic Optica Dr. Pîrgă are ca parteneri nume la fel de importante. Printre acestea, Silhouette, Charmant, Ray-Ban, Henry Jullien, Vogue, Arnette, Furla, Fila, Police, Givenchy, Luxottica, Rodenstock, Seiko, Guess, Avanglion, William Morris, Disney, Sover, Carrera, Cacharel, John Lennon, Claudia Schiffer, Blumarine, Escada, Stepper, Zuma, Nordik.

Drumul nostru nu ar fi arătat la fel fără tine, pentru că tu - cel care, indiferent de vârstă, a trecut pragul Opticii noastre din Slobozia -, ai făcut posibil ca, de-a lungul timpului, cabinetul oftalmologic Optica Dr. Pîrgă să câștige numeroase premii și, treptat, să se bucure de recunoaștere nu doar la nivel național, ci și internațional. Pe această cale, îți mulțumim în numele întregii echipe Optica Dr. Pîrgă:

Echipa noastră

Horia Pirga - Medic Primar Oftalmolog, Doctor in Stiinte Medicale

Horia Pîrgă

Medic Primar Oftalmolog, Doctor în Științe Medicale  

Claudia Pirga - Administrator - Optica Dr Pirga Slobozia

Claudia Pîrgă

Administrator

Oana Bejan - Optician montator, asistent medical - Optica Dr Pirga Slobozia

Oana Bejan

Montator, asistent medical

Georgiana Hristea - Optician montator, consilier vanzari - Optica Dr Pirga Slobozia

Georgiana Hristea

Optician montator, consilier vânzări