Un moment de neatenție, din partea ta sau a celor din jur, poate transforma orice pereche de ochelari – fie ei de vedere, de soare, de citit etc. -, dintr-un accesoriu chic, într-unul imposibil de purtat și, apoi, uitat într-un sertar sau rătăcit în cine știe ce colț de bibliotecă. Astfel de accidente se pot întâmpla în orice moment al zilei, fie că ești acasă, la serviciu sau în vacanță.

Vrăjit de cel mai nou volum al scriitorului preferat, vrei să te așezi confortabil în fotoliu și, învăluit de magia lecturii, să călătorești, alături de personajele principale din carte, într-un colț feeric de lume. Brusc, însă, acel colț de lume devine complet inaccesibil, pentru că te-ai așezat din greșeală pe ochelarii de citit, care așteptau cuminți în același fotoliu confortabil. Dezamăgire.

La fel cum s-a întâmplat și atunci când ochelarii de soare au aterizat pe asfalt, iar pernițele s-au desprins. Sau atunci când câinele a ronțăit unul dintre brațele ochelarilor de vedere, pe care, din neatenție, i-ai lăsat într-un loc accesibil animalului de companie. Exemplele pot continua, cert este că ochelarii tăi sunt expuși riscurilor – unele previzibile, altele complet imprevizibile.

Ce faci în astfel de momente? Oricât de priceput ai fi, reparația ochelarilor sau a părților componente ale acestora trebuie realizată de un specialist. Te gândești că înlocuirea unui șurub e floare la ureche, dar te gândești că, în acest proces, poți zgâria ramele și/sau lentilele? Îndreptarea ramelor sau a brațelor pare la fel de simplă. Pare, pentru că, în realitate, lucrurile stau cu totul altfel.

Ochelarii tăi au nevoie de reparații? Vino cu ei la Optica Dr. Pîrgă, iar opticienii noștri profesioniști îți vor oferi cea mai bună soluție, fie că vorbim de îndreptarea și/sau ajustarea ramelor, înlocuirea pernițelor, a șuruburilor sau a brațelor. Acestea sunt doar câteva din cele mai solicitate proceduri în service-ul optic al cabinetului nostru, dar opticienii noștri nu se limitează la aceste intervenții.

Fără a externaliza serviciul de reparații, ci realizându-l ei înșiși, opticienii noștri au priceperea, experiența și aparatura necesară pentru a rezolva orice problemă pe care o întâmpină ochelarii tăi de vedere, de soare, de citit, de condus etc. Accesorii lipsă, rame și/sau lentile compromise parțial sau total? Te așteptăm la cabinetul oftalmologic Optica Dr. Pîrgă, din Slobozia.

P.S. Poți aduce inclusiv ochelarii din copilărie, pe care i-ai îndrăgit atât de mult, încât nu i-ai aruncat, ci i-ai păstrat în sertarul cu amintiri. Odată recondiționați de specialiștii noștri, își vor fi câștigat locul printre accesoriile cu care te mândrești. În timp ce specialiștii noștri îți repară ochelarii, tu poți studia cele mai noi produse și oferte pe care le găsești doar la Optica noastră din Slobozia.