Alegerea lentilelor și/sau a ramelor pentru ochelari nu este, oricât ar părea, o etapă ușoară. O voce subiectivă (a ta și/sau a prietenilor tăi) îți poate spune dacă ramele/lentilele sunt o prelungire a personalității tale, dar numai o voce obiectivă (a noastră) îți poate spune dacă alegerea ta se poate integra plăcut în geometria feței tale, dacă și ce trăsături ale chipului trebuie accentuate/atenuate.

La cabinetul oftalmologic Optica Dr. Pîrgă, din Slobozia, te bucuri de consiliere personalizată în alegerea lentilelor și/sau a ramelor pentru ochelari – serviciu complet gratuit oferit de clinica noastră. Folosind aparatură de ultimă generație, opticienii noștri profesioniști te vor ajuta să găsești exact ceea ce cauți. Iar Visioffice®, cel mai performant sistem de măsurare din lume, este disponibil și la Optica Dr. Pîrgă.

Printre multiplele avantaje pe care le oferă – descrise pe larg aici -, Visioffice® te ajută să alegi produsul care ți se potrivește. Cum funcționează? Visioffice® redă întreaga față, identificând poziția naturală a capului, și, odată alese ramele/lentilele, îți oferă posibilitatea de a fi fotografiat și filmat, pentru ca tu să poți alege, cu ușurință și precizie milimetrică, ramele/lentilele ideale pentru tine.

Dacă te-ai îndrăgostit de un anumit model de rame sau dacă vrei să încerci o pereche de lentile, fie ele aeriene sau de contact, te așteptăm la Optica noastră din Slobozia. Vom găsi împreună acel echilibru subiectiv-obiectiv de care ai nevoie, pentru a-i impresiona pe cei din jur cu noul tău look, indiferent de anotimp. Cu Optica Dr. Pîrgă, e mai ușor ca niciodată să fii mereu în pas cu moda.