Fie că este vorba de screening, teste de acuitate vizuală sau sensibilitate la contrast, oftalmoscopie sau biomicroscopie, teste Shimer sau Amsler, extracție de corpuri străine sau orice altă afecțiune optică, problema ta are o singură rezolvare: Optica Dr. Pîrgă.

Sănătatea ochilor tăi nu este un aspect pe care să îl tratezi superficial, dimpotrivă. De aceea, vizitele la un medic oftalmolog nu trebuie lăsate pe ultima sută de metri, ci trebuie efectuate periodic. În urma unei consultații oftalmologice, medicul specialist îți va spune dacă se impun investigații amănunțite. Și, dacă este nevoie de investigații oftalmologice suplimentare, poți sta liniștit.

Cabinetul oftalmologic Optica Dr. Pîrgă, din Slobozia, dispune de aparatură medicală performantă și modernă, dar și de o echipă de opticieni profesioniști – condusă de un Doctor în Științe Medicale -, pregătită să îți ofere servicii de calitate și acces extrem de facil la acestea. La clinica Optica Dr. Pîrgă, investigațiile oftalmologice vizează următoarele aspecte, fără, însă, a se limita la acestea:

-Testarea acuității vizuale;

-Prescrierea corecției optice;

-Oftalmoscopie directă și indirectă;

-Screening-ul ambliopiei la copii;

-Diagnostic și evaluare periodică pentru diverse afecțiuni oculare;

-Prescrierea lentilelor de contact optice și cosmetice;

-Biomicroscopie de pol anterior și de pol posterior;

-Măsurarea tensiunii intraoculare cu tonometrul non-contact;

-Determinarea câmpului vizual cu campimetrul computerizat;

-Teste de examinare a vederii cromatice;

-Examinarea fundului de ochi;

-Testarea vederii binoculare (Testul Amsler);

-Testarea simțului cromatic (tabele pseudoizocromatice);

-Gonioscopie;

-Testarea secreției lacrimale (Testul Shimer);

-Extracția corpilor străini (conjunctivali și corneeni).

Sănătatea ochilor tăi depinde atât de factori interni, cât și de factori externi. Problemele cu vederea nu se rezolvă pe Internet, ci într-un cabinet de oftalmologie. Orice tulburare de vedere, fie ea cât de mică, poate ascunde probleme mult mai grave, iar opiniile utilizatorilor unui site nu le pot înlocui pe cele ale unui specialist. Fii înțelept și responsabil, contactează un medic oftalmolog.