Pentru opticienii profesioniști de la Optica Dr. Pîrgă, montajul ochelarilor este un domeniu care îmbină priceperea cu simțul artistic, elemente esențiale și atunci când, din diverse motive, ochelarii tăi nu mai sunt atât de chic ca la început și au nevoie de reparații.

Montaj si service ochelari - Cabinet oftalmologic Optica Dr Pirga Slobozia

La cabinetul oftalmologic Optica Dr. Pîrgă, din Slobozia, montajul ochelarilor nu este externalizat, grație faptului că Optica noastră dispune atât de o echipă de opticieni profesioniști, cât și de aparatura necesară pentru a realiza acest proces. Experiența specialiștilor noștri și tehnologia performantă folosită la montajul ochelarilor sunt garanția că acest serviciu oferă rezultate în cel mai scurt timp.

În atelierul nostru, poate fi realizat, cu ușurință, orice tip de montaj pentru ochelari, indiferent de tipul ramei alese (rame cu contur complet, rame pe fir, șurub sau capse). De la verificarea lentilelor, fixarea centrului optic, trasarea șablonului, tăierea, cioplirea și șlefuirea lentilelor, la montaj propriu-zis și retuș final, fiecare etapă este parcursă cu precizie, oferind un montaj de excepție pentru ochelarii tăi.

Calitatea serviciilor oferite de Optica noastră din Ialomița este garantată nu doar de profesionalismul și experiența opticienilor implicați în etapa neautomatizată a montajului, ci și de faptul că Optica Dr. Pîrgă dispune, pentru etapa automatizată a montajului ochelarilor, de aparatură de ultimă generație, sistemul Essilor Kappa c.t.D., de prelucrare și tăiere a lentilelor pe contur, fiind disponibil și în Optica noastră.

Printre performanțele oferite de Essilor Kappa c.t.D., se numără: scanare de înaltă precizie (inclusiv a ramelor de mici dimensiuni), perforare optimizată a lentilelor (în funcție de materialul din care sunt fabricate), tăierea lentilelor pe contur complet automatizat și centraj automat, modificarea formelor, recunoașterea diametrului lentilelor, sistem de alertă vizuală, fotografierea lentilei demo etc.

Cu alte cuvinte, Essilor Kappa c.t.D. este o tehnologie indispensabilă pentru o finisare exactă și elegantă a lentilelor, indiferent de materialul din care sunt fabricate acestea. Tehnologia Essilor Kappa c.t.D. și profesionalismul specialiștilor cabinetului oftalmologic Optica Dr. Pîrgă, din Slobozia, sunt garanția că, indiferent de combinația ramă-lentile, montajul ochelarilor va fi unul de calitate.