Showroom - Cabinet oftalmologic Optica Dr Pirga Slobozia

Ne-am propus, de la bun început, să fim cât mai aproape de tine. De aceea, interacțiunea noastră nu s-a limitat la vizitele la cabinetul oftalmologic din Slobozia, acolo unde te-ai bucurat nu doar de produse și servicii optice și oftalmologice de calitate, ci și de consiliere personalizată. Pagina noastră de Facebook, pe care ai vizitat-o constant, a fost clinica ta virtuală de optică medicală.

Cabinetul oftalmologic Optica Dr. Pîrgă – acum, și online

Începând de astăzi, însă, vom fi aproape de tine 24 de ore din 24. Odată cu lansarea site-ului nostru, optica-dr.pirga.ro, îți vom fi alături oriunde vei merge și îți vom ghida privirea nu doar în viața reală, cu ochelari și lentile de calitate, ci și în mediul online, cu recomandări de specialitate și cele mai noi știri și tendințe în domeniu, care să te ajute să vezi altceva.

Cu un design plăcut și modern, site-ul Optica Dr. Pîrgă este responsive și user-friendly, oferind o navigare ușoară și intuitivă pentru orice vizitator. Într-o lume în care dispozitivele mobile au surclasat sistemele desktop în navigarea pe Internet, optica-dr.pirga.ro poate fi accesat cu aceeași ușurință indiferent de dispozitivul folosit, fie el calculator, laptop, tabletă sau smartphone.

Ochelari sau lentile? Consultație sau teste oftalmologice?

Astfel, așa cum se întâmplă și în realitate, în cabinetul nostru oftalmologic din Slobozia (jud. Ialomița), îți vom oferi și în mediul online o experiență completă și plăcută. Cu un singur click, poți afla totul despre ochelarii (de soare, de vedere, de citit, de condus), lentilele (de contact, aeriene etc.), ramele și toate celelalte accesorii și produse oftalmologice oferite de clinica noastră.

De asemenea, te poți programa online pentru o consultație oftalmologică în Slobozia, pentru exerciții ortoptice computerizate sau pentru orice alte teste oftalmologice. Accesând optica-dr.pirga.ro, vei afla totul nu doar despre produsele noastre, ci și despre serviciile pe care le oferim, fie că este de vorba de service pentru ochelari, montaj automatizat, întreținere sau alte servicii optice.

Pe blog – Oferte, recomandări de specialitate, sfaturi utile

Prin intermediul blogului, un alt element modern pe care îl propune site-ul Optica Dr. Pîrgă, vei fi la curent cu cele mai noi promoții și oferte propuse de cabinetul nostru de oftalmologie din Slobozia, dar și cu cele mai noi știri și tendințe în domeniu. Totodată, blogul Optica Dr. Pîrgă – care va fi actualizat constant -, îți va oferi și sfaturi utile și recomandări de specialitate.

Acum, la cabinetul oftalmologic Optica Dr. Pîrgă, te poți bucura în orice moment de o experiență completă. Vezi altceva și spune-ne dacă îți place ce vezi. Așteptăm feedback-ul tău pe pagina noastră de Facebook sau la adresa de mail optica[at]pirga.ro. În același fel, poți obține informații suplimentare cu privire la produsele și serviciile oferite de Optica Dr. Pîrgă.

Optica Dr. Pîrgă – Vezi altceva!
Distribuie articolul  
Noul site Optica Dr. Pîrgă, modern, responsive și user-friendly