Reducere de 50% la ramele de ochelari din Optica Dr. Pîrgă

3, 2, 1, deschide ochii! Acum, ești cu un pas mai aproape de noii tăi ochelari. Iar asta, întrucât te poți bucura de o reducere de 50% la ramele de ochelari din Optica Dr. Pîrgă. Reducerea se aplică atât la ramele de ochelari din gama lux, cât și la cele basic, în limita stocului disponibil. Dacă ești în căutarea unor rame de calitate, optează doar pentru produse furnizate de distribuitori autorizați.

În domeniul ramelor pentru ochelari, cabinetul oftalmologic Optica Dr. Pîrgă are ca parteneri nume importante. Printre acestea: Silhouette, Charmant, Ray-Ban, Henry Jullien, Vogue, Arnette, Furla, Fila, Police, Givenchy, Luxottica, Rodenstock, Seiko, Guess, Avanglion, William Morris, Disney, Sover, Carrera, Cacharel, John Lennon, Claudia Schiffer, Blumarine, Escada, Stepper, Zuma, Nordik.

Reducere de 50% la ramele de ochelari – Ce găsești la Optica Dr. Pîrgă?

Dacă te-ai îndrăgostit de un anumit model de rame de ochelari, te așteptăm la Optica noastră din Slobozia, să îți personalizezi noii ochelari în așa fel încât să te caracterizeze cât mai bine. Consilierea personalizată te va ajuta să găsești acel echilibru de care ai nevoie pentru a-i impresiona pe cei din jur cu noul tău look. Cu Optica Dr. Pîrgă, e mai ușor ca niciodată să fii mereu în pas cu moda.

Optica Dr. Pîrgă – Vezi altceva!

Distribuie articolul  
Reducere de 50% la ramele de ochelari din Optica Dr. Pîrgă