Vrei-sa-vezi-la-orice-distanta-fara-sa-schimbi-ochelarii-Optica-Dr-Pirga-Slobozia-are-o-solutie

Vezi bine de la distanță și, în cel mai bun caz, acceptabil de aproape. Sau invers. Cert este că ochii tăi depun eforturi considerabile atunci când, din diferite motive, trebuie să folosești aceeași pereche de ochelari de vedere în diferite momente ale zilei și pentru diferite nevoi. Vrei să vezi la orice distanță fără să schimbi ochelarii? Optica Dr. Pîrgă are o soluție, iar ochii tăi – afectați de presbiopie sau de o etapă premergătoare acestei afecțiuni -, ne vor mulțumi mai târziu.

Vezi la orice distanță fără să schimbi ochelarii

Dacă, de exemplu, munca ta presupune purtarea constantă a unor ochelari de protecție, dar nu poți renunța la ochelarii de vedere sau, mai mult, ești nevoit să porți și ochelari de protecție și, în același timp, să schimbi constant ochelarii de vedere, stai liniștit, Optica noastră din Slobozia îți poate oferi schimbarea la care ai visat: o tehnologie care să te ajute să lucrezi comod și protejat.

Tehnologia se ascunde în spatele lentilelor Eyezen, de la Essilor, disponibile și în Optica noastră, care pot fi montate de către specialiștii Optica Dr. Pîrgă direct pe ochelarii de protecție. Astfel, ziua ta de muncă nu va mai fi una marcată de stres, ci de liniște, pentru că lentilele Eyezen îți ajută ochii să se relaxeze și, odată ce ochii tăi nu mai sunt supuși unui efort continuu, ești și tu mai relaxat.

Sănătate vizuală într-o lume digitală

Lentilele Eyezen sunt ideale și pentru ochelarii de calculator, deoarece Eyezen e un design de lentilă corectoare monofocală, care contribuie la scăderea oboselii vizuale. Eyezen Focus, tehnologia care susține acomodarea ochilor la ecranele dispozitivelor digitale, ajută nu doar la reducerea efortului ocular, ci și la adoptarea unei posturi naturale a corpului în momentul folosirii dispozitivelor digitale.

Sănătatea vizuală este o preocupare din cele mai vechi timpuri, iar astăzi, când trăim într-o lume tot mai supusă digitalizării, afecțiunile oculare sunt tot mai prezente și complexe. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, programează o consultație oftalmologică la Optica Dr. Pîrgă și învață să ai grijă de ochii tăi, fără să mai hrănești gândurile care spun că ție nu ți se poate întâmpla nimic rău.

Optica Dr. Pîrgă – Vezi altceva!

Distribuie articolul  
Vrei să vezi la orice distanță fără să schimbi ochelarii? Optica Dr. Pîrgă are o soluție